Pennut ovat saaneet nyt ensimmäisen madotuksen. Käytin siihen axiluria, kun se on niin helppo annostella veteen liukenemisen ansiosta. (1/2 tabl = 2,5kg -> 2,5ml vettä + 1/2 tabl = 2,5ml/2,5kg -> 0,1ml = 100g). Emppukin tuli uudelleen madotettua samalla.

Tänään olisi vuorossa myös kynsien leikkuu operaatio. Siitä tulee varmasti mielenkiintoista, mutta hyväksi vaan pennuille, että tottuvat siihenkin ja aika terävät nuo pikkukynnet on jo. Hyvin tarraavat nillä jo käsiin kiinni punnitessa :D

On tuo Emppukin vaa sopeutuvainen kissa. Eilen tultiin vanhempieni luoksen, jonne kaikki kissani jäävät nyt hoitoon pariksi viikoksi eikä Emppu näytä olevan moksiskaan paikanvaihdoksesta. Automatkakin sujui hyvin, ei läähätyksiä eikä mau-untaa. Todennäköisesti tykkää vain, kun pääsi nyt isompaan huoneeseen, joka on vielä keitiön vieressä niin on hyvin joka päiväisessä elämässä mukana.

Ja mitä tulee hesan reissuuni niin edelleen ne tehtävät on tekemättä. Tänään sitten tehdäänkin niitä illalla hikihatussa ja kirotaan :D Huoh, koskahan sitä oppisi tekemään asiat ajoissa?