Kotona asustaminen on nykyään varsinaista varpaillaan olemista. Kaikessa rauhassa kun kävelee, niin ihan taatusti huomaan kohtaavansa kaksi hoippuvaa komeettaa tai pultuissa on ylimääräistä painoa ja tuntuu jännää nipistelyä. Pennut ovat vallanneet asunnon :D

Yöksi ja työpäivän ajaksi olen viel eristänyt kissat, vaikka en sinänsä usko, että Sera tai Mila mitään pennuille tekisi. Tomu nyt ei ainakaan mitään tee, nytkin leikkii pentujen kanssa tai ainakin yrittää. Pennut ei vielä oikein pysy Tomun tahdissa mukana :D Mutta en uskalla kuitenkaan riskejä ottaa ja jos ovi olisi koko ajan avoin, niin niitä pentujen raksuja olisi syömässä ihan muut kissat kuin Emppu ja pennut. Eristystä varten jouduin kantamaan makuuhuonen oven olohuoneeseen, siinä kun ei ovea ole ollenkaan. Hieman kirosin, kun yritin saada ovea sitten paikoilleen niihin tappeihin. Kun sai sen ylhäältä kiinni, ei se ollut alhaalta kohdalleen ja sitten kun varovasti nostin alhaalta yöspäin niin tietenkin se lähti ylhäältä irti... Mut lopulta se onnistui :)

Pitää ilmeisesti piakkoin ruveta mainostamaan Joonatania, Jannaan ja Emppua, jotta löytyisi kodit heillekin. Vaikka eihän asialla sinänsä mikään kiire ole. Mukavempi vain, jos eivät kaikki sitten lähde kerralla pois. Olen tässä miettinyt, et mitä kaikkea antaisi pennuille sitten mukaan. Vähän märkäruokaa ja raksuja ainakin, ehkä pari lelua, cd:n jossa on pennun kuvia 1vrk:desta luovutuspäivään asti. Mietin myös jotain vilttiä yms jotta pentu saisi mukaansa jotain missä on tuttua hajua. Voisi helpottaa sitä uudessa paikassa oloa. Minulla on kyllä se yksi käyttämätön viltti, et ehkä siitä saisi leikeltyä viisi viltinpalaa kaikille. Semoiset omat nukkuma-alustat :)

Kolmen viikon päästä alkaa loma! Jes, ensimmäinen kesälomani näin työssäolo aikana. Aiemmin on ollut "vain" noita koulunvuosien välisiä lomia. Kiva kerrankin tienata vaikkei tee mitään :D Mitään ihmeempiä suunnitelmia ei ole, jos vaan säät suosiin niin ulkona voisi olla. Aattelin noita pentujakin vähän totuttaa ulkona oloon. Asiaan liittyen vähän keskustelin jo ell kanssa, et jos noiden rokottamisen aloittaisi jo 8 viikon iässä, kun Emppua tuskin on koskaan rokotettu, joten noilla ei ole mitään vasta-aineita esim. kissaflunssa vastaan. Vaikka riski saada jotain on kyllä aikasta pieni, niin kyllä se vaan kaameata olisi jos se p*ska mäihä kävisi ja joku pennuista tai Emppu saisikin jonkun tartunnan ulkoa. Ja ei siitä rokottamisesta kuitenkaan haittaa ole, rokotetaanhan rotukissatkin jo 8 viikon iässä, joten todennäköisesti nämäkin pennut tullaan silloin rokottamaan.

Sitten vähän pentukuvia:

Eetu venyttelee

Juuso ja Joonatan kiipeilee

Eetu, Janna ja Joonatan nukkuu

Juuson ja Jemman laiska paini

Päivitin pentujen kuvagalleriat ja painonkehitykset.