Siitä on jo tosiaan kuusi viikkoa, kun pentuiset tulivat tähän maailmaan. Kuuden viikon päästä alkaa hyvästien jättö :/ Puolevälis ollaan ja tulevat omistajat rupeavat olemaan jo voiton puolella odotuksen suhteen :D Joonatan ja Janna etsivät vielä kotiaan, mutta nyt on tuolla sesyn sivuilla jo ilmoitukset, et eiköhän nekin sen kodin pian löydä :) Vaikea uskoa, et kukaan ei muka heitä haluaisi.

Kahden viikon päästä mennäänkin sitten ekoille rokotuksile ja sen vuoksi sitten madotellaankin ensi vikolla. Sit kun on rokotukset saatu ja lomakin alkaa sopivasti niin olisi tarkoitus käydä tutustumassa ihmeelliseen maailmaan oven toisella puolen, jos nyt vaan säät sallii sen. Empun kanssa ollaan kerran valjaissa käyty pihalla ja hyvin se valjaissa meni. Vähän oli säpsy, mutta olettaen ettei ole aiemmin valjaissa pihalla ollut niin siihen nähden erittäin hyvin meni :) Empun haavakin on parantunut hyvin, keskiviikkona poistin tikit, Emppu makas sen ajan suht nätisti sylissä.

Kokeilen Serallle ja Milalle dermoscenttiä. Se on siis tarkoitettu iho ja turkkiongelmaisille ja noilla tuota karvaa lähtee vähän turhan paljon. Töihin tuotiin näytepakkauksia, joten ajattelin kokeilla. Sitä pitäisi laittaa yksi pipetti kerran viikossa 8vk ajan aluksi, mutta kun on vain tuo yksi pakkaus niin kuuri jää 4vk, mut kyllähän sen pitäisi mielestäni jo tuossa ajassa vaikuttaa jotenkin jos vaikuttaakseen. Ja ehkä on vähäsen vähentänyt tuota karvanlähtöä tai sit vaan kuvittelen :D Haju ei ole kovin miellyttävä, se on vähän tuommoinen hyttysmyrkkymäinen niin... Ja sen hajun haihtumiseen meni nyt ainakin muutama päivä. Maanantaina täytyy laittaa taas uus pipetti, et katsotaa kauanko se sitten haisee.

Lähetin tällä viikolla ilmoittautumisen jyväskylän näyttelyyn, joka pidetään elokuun lopussa. Toivon mukaan päästään sinne ja mitään sairastumisia yms ei ilmene.

Tomun kanssa ollaan muutenkin nyt vähän "kättä väännetty", kun herran mielestä hänenkin ruokavalion tulisi koostua babycat raksuista ja kitten märkäruuasta eikä mistään adultista. Niimpä istuttiin Tomun kanssa aina keittiössä niin kauan kunnes Tomu suostui oman ruokanssa syömään ja kyllä sitä parin päivän jälkeen ruvetaan kiltisti syömään omaa ruokaansa. Toki koko ajan yritetään mennä tuonne pentujen raksukipolle ;)

Mut nyt niitä kuvia:

Juuso

Eetu

Joonatan

Janna

Jemma