Tai ei nyt ihan vielä, mutta n. 21h kuluttua kyllä. Huoh, se onkin melkein vuorokausi vielä jäljellä täällä. Jotenkin tuntui mielessä eka lyhkäseltä ajalta, mutta ei se sitten olekaan loppujen lopuksi kun piti mennä laskemaan.

Tänään oli huomattavasti mukavempi päivä koulussa, kun luennoitsija oli enemmän meidän tasolla. Samassa ammatissa kun työskentelee niin osasi kertoa asioita meidän näkökulmasta. Pysyi jopa tunneilla hereillä tänään :D Tai en nyt noilla aiemmilla tunneilla ole nukahtunut, mutta ei se kaukana ole ollut ;) Huomenna on vielä välinehuoltoa, josta kyllä lähden etuajassa pois, kun pitää junaan ehtiä, mutta se nyt varmaan ei ole niin kamalan tärkeää vaikka ei ihan kaikkea kuulisikaan ja ainaha sitä voi ensiviikolla kysellä sitten muilta lisää jos jotain kiinnostavaa vielä myöhemmin tuli esille.

Autosta on, jos mulla on hvää tuuria niin  vain hiilet starttimoottorista kuluneet ja niiden vaihto ei kuulemma tulisi kalliiksi eikä olisi hankalaa, mutta jos huonoa tuuria niin pitää ostaa uusi starttimoottori, jolle hintaa tuiisi kuulemma semmonen 150€. Ok, ei vielä kovin paha ja ehkä saisin rahat järjestymään. Se kyllä tarkoittaisi hyvin ankeata ensikuuta ruuan ja muun suhteen. Huonoin scenaario on se, että sieltä olis mennyt laturi p*skaksi ja se maksaakin sitten jo päälle 300€ ja sitten onkin kivaa. Saa miettiä, et jätetäänkö kenties vuokra maksamatta vai muut laskut ja ruuat...  Vai haetaanko pankista lisää lainaa? Taidampa ensimmäiseksi kun s-joelle pääsen niin potkaista tuota armasta autoani. On se kyllä sen nyt ansainnut!

Pennut kuulemma vain reipastuu päivä päivältä enemmän ja nyt on kuulemma joutunut pikkuhampaiden kohteeksi jo Emppu ja siskon sormet :D Lihan perässä ovat ilmiselvästi! Täytyy käydä viikonloppuna hakemassa kaupasta jotain lihaa noille ja kpkeilla josko se jo kelpaisi.

Siskon luonneanalyysiä pennuista:

Juuso on laiska, Jemma on tuijottelija, Janna on hinkuvinkuintiaani (suomeks:kitisijä), Joonatan on kuulemma vaan pullukka ja Eetu on tappelija. Siellä on siis vähän kaikkea :D