Pennuille on nyt puhjennut yläleukaan hampaita ja kuulemma ne siellä pureskelevat toisiaan peppuihin ja heiluttelevat tassujaan lujaa :D

Juuso on liittynyt Joonatanin seuraan "suuren maailman" tutkimusreissuille. Minä kun olisin ollut valmin veikkaamaan Jemman puolesta, että Jemma on ensimmäisten joukossa poistumassa pesästä, mutta ei näköjään. Jemma on aina jotenkin liikkunut paljon ja seurannut, ainakin mielestäni, ympäristöä muita enemmän, mutta ehkä olen vain puolueellisesti katsellut asioita :)

Omat kissatkin on onneksi ruvenneet taas syömään. Imeisesti ne tosiaan kävivät aina öisin roskiksella syömässä niin ettei sitten oma ruoka kelvannut. Kyllä oli suure helpotus, kun ei tarvitsekaan taas jotain ab kuuria aloittaa :)

Mutta sitten kun saa yhden huolenaiheen pois niin ilmenee toinen; nimittäin rakas autoni päätti lakata toimimasta taas vaihteeksi. Auto on nyt kaverilla lainassa, niin se ei enää käynistynyt kaupan pihassa. Ei edes mitään yritystä sinne päin. Ilmeisesti sieltä hajos taas joku osa ja se onkin sitten tosi kiva juttu, kun ei rahaa korjauttaa sitä. Ei auta kuin toivoa, et se olis joku semmoinen jonka sais korjattua joko itse tai mahdollisesti mahdollisemman halvalla vois ostaa jonkun uuden osan. Kaverin avomiehen isä tulee autoa katsomaan illalla, jos ne sais selvyyttä asiaan, mutta jos ei niin sitten se auto saa todennäköisesti odottaa viikonloppuun asti ennekuin itse pääsee tai siis isäni pääsee autoa katsomaan.

Siskoni ilmeisesti minua fiksumpi. Hän osaa tehdä tämän tehtävän ja minä en sitten millään osaa sitä. Nyt täytyy mennä nurkkaan häpeämään :D Täs vielä linkki peliin, jos joku haluaa kokeilla: freeweb.siol.net/danej/riverIQGame.swf

Ideanan on saada siirrettyä kaikki toiselle puolelle jokea tietyssä järjestyksessä.