Pienet kissanalut tarvitsevat paljon unta kasvaekseen isoiksi kissoiksi

Toinen viikko lomaa menossa, mielellään tässä kyllä olisi pitänyt kuukauden putkeen lomaa, mutta nautitaan ne kaksi viikkoa sitten joskus myöhemmin :) Sais nuo säät nyt vielä vähän parantua niin pääsis vielä uimaan, ei tuonne tuulee huvita nyt uimaan mennä.

Torstaina on parturi aika! Todennäköisesti hiukset tulee lyhentymään reippaasti ja ehkä semmoinen blondi jollakin raidoilla on sitten värivaihtoehto. Vaikka kyllä kupari houkuttelisi, mutta ainakin viimeksi kampaaja sanoi ettei onnistu mun hiuksiin. Nyt hiukset on kyllä vähän vaaleemmat ja eri paikka niin pitää kysellä uusiksi onnistuisiko. Tummaa tuskin tulee, vaalea väri houkuttelee enemmän.

Isä taas kiroilee tuon autoni kimpussa. Uusi laakeri ostettiin eilen, mutta aamulla sitten selvisi että tarvisisi hankkia uusi napakin siihen. Siinä oli kuulemma jotain kulumaa, kyllä iskä sen mulle näytti, mutta en minä nyt ihan hokannut mikä siinä oli kulunut :D No huomenna haetaan se uusi napa hajottamolta. Kuulemma niitä ei saa mistään muualta ostettua, mutta onneksi tuolta löytyi eikä se maksakaan kuin 30€.

Pentujen kynsiä tässä taas leikkelen ja ei kyllä ne yhtään pidä siitä ;) Olen yrittänyt käyttää hyödyksi nukkumishetket, mutta saan yleensä vain yhden tassun kynnet leikattua ennen kuin jalan kiskominen alkaa. Mutta jatkellaan leikkelyä vaikka pentu vähän rimpuileekin.