Veli lähetti tuossa eilen hyvin lyhytsanaisen viestin, joka samalla kertaa oli hyvin informatiivinen. Viestissä luki "Täti". Veljen tyttöystävä on raskaana! Kesä-heinäkuussa on oletettu laskettu aika.

Huomenna aamupäivästä lähde ajelemaan tamperetta kohden katsomaan syötävän suloisia kissapentuja. Saa nähdä kuinka sitä malttaa lähteä kotiin ilman ettei paidansisällä ole pientä pörröistä lumipalloa <3 Kamera täytyy varmaankin ottaa mukaan, jos vaikka jotain lyhyitä videoitakin kuvaisi. Ihan mielenkiintoisia nimiehdotuksia on tullut. Pöly taitaa olla hauskin tähän mennessä :D Olishan se aika yhteensopiva Tomun kanssa.

Sain myös viimein valmiiksi kotisivut Tomulle. Täytyy vielä ilmoitta siitä tuonne listallekin niin kiinnostuneetkin sen löytää.

Siivosin tänään paperipinojani ja ei voi kuin ihmetellä minkä vuoksi on sälyttänyt ne kaikki paperit.  Kuitteja viime helmikuulta, vanhoja maskettuja laskuja viime vuodelta ja jopa kauempaa. Sen siitä saa, kun vaan tunkee ne johonkin laatikkoon eikö toiste vilkaise niiden perään ennen kuin laatikko ei enää mene kiinni :D

Lopputyön aihevalinnat oli ilmestyneet amiedun sivuille. Valitsin sieltä nuo kissojen kardiomyopatiat, kun ne ovat nyt olleen viime aikoina muutenkin esillä omassa lähipiirissä. Pituutta aineella saa olla 3-4 sivua, joka ei varmasti ole kovin hankala saada täyteen. Ongelma voi olla ennemmin päinvastoinen. Ja sitten se "mukavin" asia: työ pitää _tietenkin_ esitellä ryhmän edessä. Uh ja minähän suorastaan rakastan näitä esiintymisiä. Täytyy todella tietää mitä puhuu sitten siellä, kun on samalla alalla työskenteleviä kuuntelemassa.