Se olisi jo sitten tammikuun loppupuoli. Nopeasti tuntuu aika taas etenevän. Eipä se toki haittaakaan, kevättä ja kesää tässä taas odotellaan :) Lunta on tullut viime aikoina enemmän kuin tarpeeksi. Parasta oli kun tässä yhtenä päivänä saimme toisten työntekjöiden kanssa kaivaa automme esiin työpäivän päätteeksi :D Edessä oli iso lumikinos ja takana vasta massiivinen olikin. Joten lumentulo riittää jo, kiitos.

Tänään selviää mahdollisesti Suomen seuraava presidentti. Todennäköisesti toinen kierros käydään kuitenkin, en usko että kukaan onnistuu kerralla saamaan yli puolia äänistä. Jännityksellä seuraan illaan vaalituloksia. Sormet ristissä kakkosen puolesa ;)

Tämäkään vuosi ei nyt valitettavasti alkanut kovin onnellisissa merkeissä. Vanhempien toinen kissa, Emppu, joka aikoinaan luokseni tuli sijaiskotiin ison mahansa kanssa, jouduttiin päästämään paremmille maille. Empun selittämätön laihuus oli mennyt jo niin pitkälle ettei tilannetta voinut enää katsoa pidemmälle. Toivon mukaan avauksesta selviäisi syy tähän. Pelkona toki on, että kyseessä olisi jotain ikävää perinnöllistä, koska mitä olen kuullut niin Empun pennut on myös hoikkia syömisestä huolimatta. Ja varmasti kaikki pentujen omistajat ruokkivat/hoitavat pentuja hyvin ettei mistään omistajan aiheuttamasta asiasta ole kyse. Ihan niin kuin Empunkin kohdalla, ihan sama mitä aikuisen/pennun/allergisen yms kissanruokaa syötit niin se ei vain tarttunut mitenkään. *huokaus* Ei tässä auta kuin odottaa tuloksia...

Iloa on kuitenkin myös edessä sillä tuossa helmikuun 15. päivä vanhempieni ja Napin elämää ulee piristämään pieni ja pörröinen Nappulaksi ristitty puna-valkoinen kollin alku <3 Herra saapuu kurikasta ja sitä jo innolla odotetaan :) Tai noisä on vähän nyreissään niin kuin aina ensiksi, mutta eipä taida taaskaan kauaa mennä ennen kuin isä on se, joka on antamassa jääkaapista jotain herkkua ja rapsuttelemassa leuan alta ;) Poika vaikuttaa aika... energiseltä, joten ei varmasti taas hetkeen elämää puutu heidän talostaan ja Nappi saa sen tarvitsemansa paini kaverin. Reppana ei Empun poistuttua suostunut alkuun edes syömään mitään. Nyt sentään syödään, mutta ei tuo ihan oma itsensä ole.

Työkavereiden kanssa olemme lisäksi menossa ensi viikonlopunna Royal Canin järjestämään koulutusviikonloppuun vantaan Flamingoon. Ohjelmistoon kuuluu myös kylpylässä vierailu :) Odotettavissa olisi siis hyvää seuraa, vähän koulutustakin ja rentoa meininkiä. Matkan taitamme junalla niin ei tartte kenenkään ajaa keskellä yötä ja kenenkään ei tarvitse olla huolissaan ajosäästä/kolarin mahdollisuudesta kuten yksi työkavereistani etukäteen murehti :D