Niin, tosiaan Leosta on pyydelty päivitystä ja tietenkin kuvia niin ajattelin niitä teille tänne nyt laittaa.

Leo on siis super suloinen kissapentu, joka jos vaan luoja suo tulee luokseni tuossa noin kuuden viikon kuluttua. Odottavan aika on niiiin pitkä. niin kuin aina näissä tilanteissa. Leo on tietenkin birma poikanen, koska kyllähän Savu tarvitsee itselleen oikealla taajuudella olevan painikaverin.  Ja painikaveri otetaan varmasti mielellään vastaan, kun ei nuo neidit oikein tahdo Savun kanssa leikkiä. Tai no hetken aikaa, mutta sitten riittää niille. Ja muistan kuinka Savulla ja Tomulla oli tapana nukkua yhdessä vierashuoneessa ja neidit sitten kahdestaan olohuoneessa. Nyt on Savu joutunut yksin nukkumaan, mutta toivon mukaan saa Leosta sitten myös unikaverin. 

Ja mitä tärkeintä tietenkin minä saan uuden, rakkaan perheenjäsenen <3 Joka pussataan melkein puhki ja karvattomaksi :D

Nyt niitä kuvia:

 

 

Tällä hetkellä on aikamoinen adrenaliini-ryöppy kehossa ja ihan hemmetin hyvä fiilis, kun huomasi pystyvänsä tekemään enemmän kuntosalilla kuin aiemmin. Empä muista koska viimeksi olisi näin hyvä fiilis tullut sali-käynnin jälkeen. Ehkäpä sitä vihdoinkin tämä jatkuva itsensä rääkkääminen alkaa tuottaa tulosta. Tokihan sitä täytyykin saada vähän lisä voimaa käsiin, jotta jaksaa tulevaisuudessa Leoa pitää näyttelyissä ;)

Työpaikan kotisivujakin pitäisi tässä päivitellä uuteen uskoon. Uudet pohjat ja tekstit sinne on jo tulleet, mutta vielä pitäisi yksityiskohtia hioa. Jossain vaiheessa sitten niitäkin. En siis ole itsen tehnyt uusia sivua vain tekstit, ulkopuolinen firma teki uudet kotisivut.

Niin ja tulee muuten viikonloppuna kuukausi kuntosalilla käyntiä täyteen. Ensimmäinen kerta, kun olen pystynyt siihen. Yleensä se innostus on lopahtanut parin ekan viikon jälkeen/aikana. Hyvä minä :D