Savu on juuri kotiutunut reissultansa kotiin ja on aika väsyneen oloinen mies. Juna-asemalla kun kopan käteeni sain niin ensimmäisenä vastaan iski odour of kolli :D Oli sitten kahteen otteeseen kusaissut koppaansa juna reissun aikana ja kun kopassa oli suojus vielä peitteenä niin tuoksu oli aika mehevä ;) Onneks Savu itsessään ei ollut kokonaan kusen peitossa niin ei koko kissaa tarvinnut pestä.

Kotona kierrettiin ensin kämpän ympärillä, sen jälkeen otettiin _pitkä_ juomatauko, jonka jälkeen ruoka maistui. Maha täynnä kelpasikin sitten mennä nukkumaan. Ihanaa kun Savu on taas kotona <3

Neitien kanssa ollaan nyt aloiteltu naksuttelua. Ensin vaan opeteltiin siihen, että naksuttimen ääni on yhtä kuin herkku. Tänään sitten opeltiin koskettamaan "tikkua" (tässä tapauksessa kudin :D ), jotta saa herkun. Ja Serahan oppi se hyvin nopeasti. Ei mennyt kuin pari yritystä ja sitten tökittiin tikkua kuonolla melkein nopeampaa kuin ehdin palkita :D Milalla meni sitten hieman kauemmin enkä ole ihan varma hoksasiko täysin homman jujua vielä. Huomenna täytyy taas jatkaa. Täytyy vaan ruveta pitemmän päälle miettimään mitä käyttää palkkiona, ettei lihoamaan vaan pääse. Se laihduttaminen kun ei ole mitään nopeaa hommaa, kuten olen saanut kokea.

Eilen tuli s-postiin vahvistus, että ilmoittautuminen ery-syd:iin on mennyt perille. 28.5 pitäisi lähteä tulemaan kakkos-luokan postissa vahvistus ja tuomarinjako-kirje. Ensimmäinen näyttely sitten hymm... vähän päälle vuoteen. Hieman jännittää, että kuinka käy, mutta onneks tässä nyt on kaikkea muuta ohjelmaa joka pitää varattuna siihen asti.

Kevättä kohden suunta käy :)