Oli sitten työporukan kesken tyky-päivät ja olikin aikasta erikoinen reissu, ihan hyvällä tavalla. Päivä alkoi ajomatkalla powerparkkiin, jossa ensimmäisenä oli vuorossa carting. Edellisen kerran olen tainut ajaa cartingia lukiossa, joten siitä oli jo aika monta vuotta. Yhtä hauskaa se kuitenkin oli ja kilpailuviettihän sitä nousi aikasta hyvin. Taulusta katselin työkavereiden numerot ja eikun ohittelemaan :D Yksi läheltä piti pyörähdys oli, mutta muuten yllättävänkin hyvin sujui. Onnistuin olemaan työporukan nopein, mutta kokonaislistassa vasta viides. Yhdeksän ajajaa meitä taisi radalla olla kaiken kaikkiaan.

Cartigin jälkeen mentiin 5D-leffajoja katsomaan. Alkuun oltiin aika pettyneitä tiedosta, että ne kestää vain 3-15min! Mutta nyt leffat nähtyäni ymmärrän kyllä hyvin, kuinka ne on niin lyhkäsiä. Ei niitä juuri kauempaa pystyisi katsomaan. 5D-leffassa penkit likkuvan leffan tahdissa, tuulee, saa vesisuihkun ja llmasuihkuja jne. Ja sit on toki n 3D-fektit, joita itse en valitettavasti näe ollenkaan, kiitos puuttuvan stereonäön. Vierustoverin kiljunnusta pystyi kuitenkin hyvin päättelemään, koska lepakot yms kävi päälle :D

Leffan jälkeen vetäydyttiin hotellihuoneeseen höpöttelemään. Meidän lisäksi hotellissa ei tainut olla kuin pari muuta ihmistä, muuten oli hiljaista kuin autiokylässä. Ei ole vielä oikein powerparkissa ruuhkaa tähän aikaan :D Siinä sit mietittiin työkaverin kanssa, että mitäs ihmettä me nyt sitten illalla tehdään saunan ja ruuan jälkeen. Jotenkin ajatus nukkumaan menosta tuntui aika turhauttavalta, kun kuitenkin hotelliin asti oltiin lähdetty. Vastaanottovirkailija sitten selvitti meillä härmän tapahtumia ja selvisi, että Jorma Kääriäinen esiintyi härmän kuntoutuskeskuksessa ja sinnehän me sitten lähdettiin :D Ei ollut ihan ekana mielessä, että iltamme sinne päättyisi, mutta niin vain löysin itseni 70-80 vuotiaiden mummojen ja paappojen joukosta lattialta tansimassa :D Ompahan tämäkin sitten koettu.

Saas nähdä mitä me seuraavaksi keksitään :)