Kai se olisi jo aika tehdä ensimmäinen blogi päivitys uudesta jäsenestä kotonamme. Viime sunnuntaina odotus viimein päättyi ja kotiin saapui pieni creme birma poika tampereelta. 

Hyvin rohkeasti poika tutustui asuntoon ja siellä jo asusteleviin kissoihin. Vanhemmat kissat olivat hyvin innostuneina haistelemassa uutta tulokas ja  Leon kotiutuminen onkin ollut erittäin nopeaa. Kolmantena päivänä leikittiin jo Savu enon kanssa. Neitien kanssa ei vielä ollaan leikkiin päästy, mutta eiköhän sekin päivä vielä koita :)

Kotona käyneitä vieraita Leo ei vierasta ollenkaan, on aina ensimmäisenä ovella vastasssa eikä koe tarvetta mennä piiloon. Ennemmin on paikalla kerjäämässä huomiota ja/tai leikkitoveria. Makupalatkin kelpaa kyllä ;)

Nyt viikonloppuna lähdettiin laihialle tutustumaan uuteen paikkaan eli vanhempieni luoksi. Tällä kertaa automatka ei mennyt ihan yhtä rauhallisesti kuin ajo tampereelta seinäjoelle. Nyt Leo huusi melkein koko matkan ja raapi välillä ritilää. Vasta ihan loppumatkasta Leo rauhoittui koppaansa. Reppana :(

Vanhempien luona tutustuttiin taas reippaasti paikkoihin ja uusiin ihmisiin. Nanan kanssa on hapuiltu leikin tynkää, molemmilla kun tuota energiaa piisaa niin olisivat hyvät painikaverit kunhan tuosta tutustuvat paremmin.

Tänään Savu ja Leo nukkuivat ensimmäisen kerran vierekkäin, ainakiin niin että näin sen. Ja oli kyllä todella suloinen näky <3

Tänään Leo pääsi tutustumaan myös kummityttööni, joka meni hyvin hämillensä jaloissa pyörivästä pikku kissasta. Leo kun antoi kiltisti silitää niin pian Hennikin jo Leoon ihastui. Sen myötä Leokin oppi syömään jugurttia, kun Henni halusi antaa Leolle myös maistiaisen, joka maistui kyllä erittäin hyvin :D

Nyt pieni mies makaa hyvin reporankana sohvalla. On ollut taas hyvin paljon uutta katseltavaa niin pieni lepotauko onkin jo paikallansa :)

Leo on älyttömän ihana, suloinen ja reipas pentu <3 Oikein sydämenmurskaaja :)