Istuskelen täällä hostellin makuusalin sängyssä ja odotan ajan kulkemista eteenpäin. Ei yhtään mitään tekemistä ja kello on vasta kolme.  Koulu loppui tänään jo vähän aiemmin, tuos yhden maissa niin tätä luppoaikaa on nyt sitten hieman enemmän. Jos olis rahaa niin vois lähteä keskustaan kierteleen, mutta kun ei ole niin ei yhtään huvita. Ei ole myöskään mitään ei-kouluun liittyvää luettavaa mukana tai no on tuo uusin pyhä birma-lehti, mutta sekin tuli luettua jo toisena päivänä. Yhteisessä käytössä olevan tv:n luona oli jo katselijoita, niin ei sitäkään voi mennä katsomaan ja täällä makuusalissa ei nettiä ole, niin sitten kirjoitellaan kaiken maailman turhuuksia ylös. Kahvilassa on joku yksityinen tilaisuus menossa, että sinnekään ei pääse kun vasta myöhemmin. Hetken aikaa notkuin vastaanottotilassa koneen kanssa, mutta ei siitä oikein tullut mitään.


 

Tänään oli koulussa se lääkelaskennan tentti ja se meni yllättävänkin hyvin. Kokeessa oli viisi kysymystä: pari tabletti, sitten oli nesteytyksestä ja kuivumisen korjaamisesta ja pari tuollaista mitä lääkeannos on mg ja ml. Siinä kun kokeen palautti, niin sai vastaukset käsiinsä! Ei ole ikinä ennen näin ollut, toisaalta ihan kiva heti nähdä mitenkä meni, mutta toisaalta siinä se jännitys nyt sitten meni. Jos nyt oikein vastaukseni muistan niin tulossa olisi 24-25 ½ / 26 ja 26 siis on se maksimi. Viimeisessä tehtävässä tuli tyhmä virhe, kun piti laskea kuinka kauan 1000ml infuusiossa menee, niin en muistanut ottaa sitä huomioon, että tunnissa on 60min eikä 100min. Eli kun sain vastaukseksi 8,33 niin se ei suinkaan ole 8h 33min vaan n. 8h 20min. Ehkä siitä kohdasta sais kuitenkin 1-1 ½ pistettä, kun tuntimäärä on kuitenkin oikein? Huomenna sekin sitten selviää.


 

Huomenna saa taas raahata matkalaukkua mukanaan ja se on sitten niin kivaa. Ensin bussipysäkille, sitten juna-asemalle ja sitten metroon ja metrosta koululle ja koulun jälkeen melkein sama matka takaisin. Voisihan ne toki jättää esim. vr tiloihin, mutta hesassa siitä ilosta saa maksaa 4€. Tai se oli 4€ silloin viime vuonna. Nyt se on varmaan jo enemmän. Joten ei tulla jättämään.


 

Pennut on varmasta taas kasvaneet ihan hirveästi. Onhan niille tullut semmoiset 100g lisää painoa tällä viikolla. Kaikki muut paitsi Jemma painavat jo päälle 500g. Niin ja ne on jo huomenna kuukauden vanhoja. Aika on mennyt hirveän nopeaa. Täytyy varmaan pian laitella jo ilmoituksia tuonne sesyn sivuille ja ehkä muuallekin noista vielä kodittomista kissoista. Elokuu tulee yllättävänä äkkiä.


 

Maanantaina ollaan menossa leikkauttamaan Emppu, olettaen, että pennut suostuvat siihen mennessä syömään muutakin kuin emon maitoa. Tarkoituksena kun olisi antaa Empulle edes hieman aikaa toipua leikkauksesta ennen kuin päästään pentuja nisille, niin olisi hyvä jos niille kelpaisi ruoka tai liha siinä välissä. Saa nähdä kuinka kissojen väleillä sitten käy, kun Empun leikkauttaa. Se haju kuitenkin muuttuu jonkin verran. Onneksi tai onneksi omat kissat ovat tottuneet jo eläinklinikan hajuun, niin eivät sitä niin vierasta. Se on melkeinpä tuttu haju niille