Olen tässä parin päivän ajan yrittänyt saada kissoista otettua kuvaa, joka sopisi joulukorttiin. Olen kuitenkin joutunut toteamaan homman paljon odotettua hankalammaksi. Milloin kissa katsoo ihan jonnekin muualle tai sulkee silmät tai liikahtaa juuri oikealla hetkellä. Tai kentien katoaa kokonaan paikalta :D

Alkuun yritin uhkarohkeasti kuvat molempa poikia yhtäaikaa, mutta joudun hyvin pian toteamaan sen mahdottomaksi. Itseasiassa hyvin pian kuvaamisen aluttua huomasin seisovani yksin kiipeilypuun edessä kamera kädessä ja takanani matto oli rutussa poikien kadottua johonkin toiseen huoneeseen peräkanaa. Kuvaussessio oli mitä ilmeisemmin ohitte siltä kertaa.

Tässä muutamia näitä loisto otoksia:

Tomun mielipide nauhasta. Harmi ettei ole tarkempi kuva, muuten olisi voinut olla hauska joulukorttikuva :)

Tämä oli ehkä onnistunein tähän mennessä (sama kuva löytyy siitosuros-listalta vähän pienempänä)

2.-3.10 oltiin seinäjoen kissanäyttelyssä poikien kanssa. Savu sai tarvitsemansa EX 1 tuloksen, jippii!! Tomukin oli hienosti sunnuntaina EX 1 CACIB ja melkein mentiin paneeliin asti. Tuonne Tomun kuulumiset sivuille ole kirjottanut tuoreet tunnelmat ja tapahtumat siltä päivältä. Linkit arvosteluun löytyvät suoraan etusivulta.

Tomun sivuista puheenolle sinne johtanut suoralinkki oli näköjään lakannut toimimasta. Selvisikin, että sivusto josta tuon palvelun olin hankkinut onkin lopettanut kyseisen toiminna. Ihan mukavaa, ettei asiasta ole tullut mitään ilmoitusta. Nyt linkkit on kuitenkin korjattu uudellaa osoitteella, joten kaikkien halukkaiden tulisi päästä taas sivuille.