Jonkinlaisia motivaatio ongelmia opiskelun suhteen on nyt havaittavissa. Iltaisin ei muuta oliskaan kuin aikaa lukea niin ei, ei sitten millään saa sitä kansiota naaman eteen. Sen sijaan viettää tunteja netissä selaten eri sivustoja. Ajatukset pyörii nytten vaan asunnon ja kissan ympärillä. Kun pitäis päästä jo aloittamaan remppaa, muuttoa ja kissaa hakemaan, mutta kun ei vielä. Vielä pitää jaksaa odottaa ja tehdä näitä pakollisia juttuja (kuten kouluhommia) tässä välissä.

Ja kun ei tämä jakso sinällänsä kovin rankka ole, pari tenttiä, ea1 kurssi, käydään opaskoirakoululla ja sitten on esitelmiä ertosta ja klinikkaeläinhoitajista ja ainoastaan parina päivänä teoriaa. Joten todellakin pahempiakin kursseja on ollut. Ehkä se on tää 8h paikallaan istuminen, joka osaa olla yllättävän rankkaa, kun on tottunut liikkumaan koko päivän. Ei kai se auttaisi muu kuin ottaa itseään niskasta kiinni ja sulkea tämä kone niin jotain ehkä tapahtuisikin...

Huomenna olisi sitten edessä niitten lainapapereitten allekirjoitus. Vanhemmat on tulossa myös allekirjoittamaan niin niitten asioittein pitäisi olla sitten selvät. Perjantai aamulla menen sitten välittäjän luo allekirjoittamaan kauppakirjat ja siitä sitten ilmeisesti lähdetään pankkiin niitten papereitten ja osake-papereitten kanssa. Silloin ilmeisesti nostetaan ne rahat asuntoa varten ja en nyt tiedä saanko silloin sitten koko lainan vai saanko jo silloin torstaina sen muun osan lainasta. Mutta kaippa se sitten silloi torstaina selviää..

Sitten meneekin vielä viikko hesassa ennen kuin pääsee ostelemaan maaleja ja laminaatteja asuntoja varten, mutta sitten se touhu alkaa :) Taloyhtiöltä/isännöitsijältä täytyy vielä kysellä lupaa kylppärin remonttia varten. Isoa remonttia en ole sinne ajetellut, kun budjetti ei anna niin paljon myöden, mutta sen muovitapetti-seinän haluaisin vähintään uudelleen tapetoida ja sitten ilmeisesti on olemassa maaleja joilla voisi maalata muovimatto-lattiaa niin saisi sen ihanan sinisen värin peitettyä tai edes haalennettua. Mutta tästäkin täytyy sitten jutella tosiaan ensin isännöitsijän kanssa, kun on rivari kyseessä. Tuskinpa heillä on mitään sitä vastaan, että sitä rempataan (nostaahan se koko rivari-alueen arvoa), mutta varmistetaan nyt vielä, ettei tule myöhemmin mitään ongelmia siitä johtuen :)

Mutta perjantaina saan sitten avaimet omaan asuntooni! Sitä odotellessa :)