Jostain kummalisesta syystä nettisivut sitten kaatuivat ja koko pitkä kirjoitukseni katosi aivan kuin en olisi sitä koskaan kirjoittanutkaan...

Eilen olimme siisn Tuurin Miljoonakissa-esittelynäyttelyssä poikien kanssa. Mukaan lähti onneksi ystäväni, koska yksin päivä olisi ollut huomattavasti pitempi ja hankalampi. Kiitokset siis seurasta :)

Omasta kamerasta loppui tietenkin virta, joten itselläni ei ole kovin kummoisia kuvia. Pojat tuli kuitenkin kuvattua usemmaan henkilön toimesta ja toivon mukaan onnistun bongaamaan niitä kuvia sitten netin syövereistä. Keskiksen kuvaajakin kuvasi pojat, joten täytyy seurailla ykköset lehteä, josko sieltä löytyi tuttuja kasvoja.

Tässä kuitenkin joitakin kuvia, jotka ehdimme saamaan:

 Savun mielipide häkissä olostaTätäkään kautta ei pääse poisPatterit vähissä (vihdoinkin :p)

Asetukset menivät jossain vaiheessa hieman sekaisin, mutta kyllä tästä tarpeeksi selvää saa :D Kuvassa siis mie Savu sylissä ja Tomu makoilee takana häkissään.

Pojat kyllä jaksoivat hienosti päivän vaikka siihen kuuluikin todella paljon esillä oloa ja silitltyksiäkin piisasi. Ensimmäisellä esittelykierroksella Savu ei malttanut psýsyä paikallaan ollenkaan ja samanlaisena meno jatkui häkin luonakin. Huomiota piti vaan saada ja kaikista parasta olisi ollut jos olisi päässyt itse tutustumaan paikkoihin. Täytyykin ens kerralla muistaa ottaa valjaat mukaan niin saa herra kuluttaa energiaansa niissä. 

Lopulta kuitenkin loppui myös Savun pattereista virta ja suostuttiin menemäään häkkiin levolle. Toiselle esittelykierroksella oltiin vielä vähän unenpöpperössä ja sähähdettiin vieressä olleelle pennulle, sylissä kuitenkin oltiin nätisti. Sen jälkeen mentiin vielä keräämään voimia häkin suojiin.

Kolmannella kierroksella oltiin jo vähän kuin vanhat konkarit. Pöydällä ei hötkyiltä eikä tarvinnut sähistä kenellekään. Kierroksen jälkeen haluttiin taas syliin häkistä ja kyllähän se piti sallia. Toinen oli ollut niin reipas :)

Lisäksi loppuun vielä Tomulle onnittelut 2-v synttäreiden kunniaksi!

<3