Mitäs kaikkea tässä onkaan nyt tapahtunut? Keittiö nyt ainakin on saanut uudet ovet. Yleisilme muuttui aivan valtavasti. Semmonen vajaa 1200€ tuli tuolle muutoksella hintaa ja tommonen päivä meni niitä asentaessa. Tai no isä ne asensi, itse lähinnä seurailin sivusta ja ojentelin tarvittavia välineitä.

Huomenna tai viikonlopun aikana tulisi mennä nurmikko-hommiin. Rikkaruohoja ja sun muita kasveja näyttää puskeneen esiin. On sinne yksi orvokkikin tullut esille, ihan mukava yllätys :) Täytyy vaan siirtää kukka vähän parempaa kohtaan. Keskellä nurmikkoa kun näyttää vähän hassulta :D

Viime viikonloppuna oltiin myös tampereella näyttelyissä. Ensin lauantaina pirokin norminäyttelyssä ja sunnuntaina sitten birmojen erikoisnäyttelyssä. Lauantaina saatiin tavoiteltu kolmas serti ja näin Tomu valmistui Champpioniksi! Ensimmäistä kertaa oli kolme cremetabbya paikalla joten valittiin myös värin paras. Se kuten myös tp-valinta meni komealle nalle puhille. Erikoisnäyttelystä ei sijoitusta tullut, mutta hyvää harjoitusta Tomulle näyttely venyytyksestä ja paikallaan olosta.

Tomun naapurina oli jälleen nuorempi Tomu, joka oli kyllä jo paljon kasvanut seinäjoen näyttelystä. Hassua, että satuttiin taas samaan näyttelyyn ja vieretysten oltiin jälleen. Kumpikaan meistä ei ollut käynyt muussa näyttelyssä tässä välissä.

Tomu tuntuu joka kerralla viihtyvän paremmin näyttelyissä. Ensimmäisellä kerralla vaan nukuttiin eikä kiinnitetty mitään huomiota ympärillä oleviin ihmisiin. Nyt oltiin jo selkeästi kiinnostuneita siitä mitä ympärillä tapahtuu ja haluttiin jo lähteä katselemaan, että ketäs sitä onkaan naapurina. 

Tomun kanssa käytiin myös tänään terveystarkastuksessa ja puhtaat paperit tuli :) Munuaisarvot mm olivat normaalit ja munuaiset olivat myös ultrassa normaalit. Ultrauksen vuoksi piti toki ajella karvoja pois, mutta onneksi nyt ei ole lähiaikoina tiedossa näyttelyjä, niin se ei haittaa. Kasvavathan nuo takaisin :) Tomppakin oli suhteelisen nätisti paikallaan, joskin äänellänsä kertoi mielipiteensä tämmöisestä "kissanrääkkäyksestä" :D