Eilen oltiin poikien kanssa tuurisa Pyhä Birma ry järjestämässä esittelynäyttelyssä. Paikalla taisi olla n. 50 kissaa, alunperin ilmoittauneita oli päälle 60, mutta valitettavasti muutama oli joutunut perumaan. Joka kategoriasta löytyi joku rotu, joten edustusta oli hyvin paikalla, birmoja toki oli eniten rotuna paikalla mikä oli tietenkin odotettavissa :)

Näyttelyssä järjestettiin leikkimielinen matc show, johonka taisi olla suurin osa kissoista ilmoittauteena. Meillä ei kotiin tuomisena sijoitus ollut, mutta ei se mitään. Kissoista valittiin paras uros, naaras, pentu ja kotikissa ja sitten näistä parhaista valittiin kaikkein paras. 

Päivän aikana käytiin myös kahdesti kaikki paikalla olevat rodut lävitse. Eli mentiin juontajan antamassa lavalle esittelemään kissojamme. 

Päivän ehkä tärkein "tehtävä" oli kertoa paikalla olevalle yleisölle omasta rodustaan; luonteesta, hoidosta, hinnasta jne. Ja kyllä niitä kiinnostuneita riittikin. Eräskin naine kertoi Savun vieneen hänen sydämensä täysin ja vakio kommrnentti Tomun kohdalla oli: "oi ihanan värinen" ja "ihanan siniset silmät". Ihailijoita ja kuvaajia siis riitti :) Kuvaajista puheen ollen näin ainakin keskise kuvaajan ottavan kuvia, joten poikia voi näkyä keskisen julkaisussa.