Eilen kävin hakemassa vanhempieni kissanpennun. Pennun jolle siskoni on antanut nimen Nappula. Sopii kuulemma hyvin yhteen Napin kanssa. Nappula on pieni puolipitkäkarvainen punavalkoinen riiviö :D On kyllä tavarat saaneet kyytiä Nappulan pikku tassujen alla. Omat kissat eivät näytä vielä oikein tietävän mitä ovat pikku tirriäisestä. Kiinnostaa, vähän ehkä tekis mieli leikkiä, mutta sit kuitenkin pitää ehkä vähän vielä sähistä ja mennä muualle. Muta eipä se tunnu pikkuisen menoa haittaavan. Palloilla ja naruilla pystyy hyvin yksinkin leikkimään.

Nappula siis ei ole jäämässä minulle vaan menee ensi viikonloppuna vanhempieni luokse. Täällä hän on sen aikaa, että saadaan rokote laitettua ja tilanne korvien kanssa hyvälle mallille. Plus toivon mukaan Nappulasta ja omista kissoistani tulee kavereita, että pystyisivät sitten jatkossakin oleimaan samoissa tiloissa.

Elo täällä alkoi vähän rankasti sillä ensimmäiseksi mentiin vessaan korvapesulle ja sehän ei ollut yhtään kivaa.Puhdistuksen jälkeen vielä Sronghold niskaan ja sitten pääsi tutustumaan paikkoihin.  Pari ensimmäistä tuntia vietettin tiiviisti vierelläni sohvalla ennen kuin uskallettiin lähteä tutustumaan. Olin etukäteen ajatellut sulkea pennun kanssani makkariin yöksi, jotta pentu saa olla rauhassa. Mutta kun nuo omat kissat sen verran nätisti olivat niin en sitten tehnytkään niin. Ja ihan oikea päätös se oli: sekä tytöt että Nappula nukkuivat sulassa sovussa samassa sängyssä. Nappula oli ensin kainalossa nukkumassa, siten siirtyi kaulalle ja jossain vaiheessa yötä oli siirtynyt tyynylle nukkumaan <3 Suloinen pikkukaveri.

Tänään vähän leikeltiin kynsiä ja myöhemmin pitäisi uusia korvien pesu mutta saa nyt vielä nautiskella olostansa ja hioa suhteitansa muihin kissoihin. Onneks pikkuine tuntuu olevan hyvin ihmisläheinen, niin sisko saa kyllä erittäin ihanan pojan luoksensa. Toivon mukaan ensi viikonloppuna Nappi myös suhtautuu hyvin Nappulaan.

Ja tietenkin kuvia:

Hei, olen Nappula