Kyllä voi olla hankalaa tämän asunnon värin miettiminen. Toki asiaa varmasti helpottaisi jos olisi edes ne asunnon kuvat nyt käytössä, mutta ne on tietysti vain tuolla ulkoisella kovalevyllä, joka on vähän liian kaukana nytten, että voisi sitä käyttää. Niimpä muistikuva perusteella mennään. Tikkurilalla on toki tuo ohjelma jollai voisi kokeilla eri vaihtoehtoja ihan siihen omaan asuntoon, mutta siihen tosiaan tarttisi ne kuvat ja se maksaa, joten ehkä yritän pärjätä ilman sitä.

En oikeastaan tiedä vielä muuta kuin, että lattiasta tulee suht tumma. Joku pähkinä olisi kiva, vähän tähän tyyliin vaikka:

Tumman lattian kanssa seinien olisi varmasti hyvä olla jotain vaaleaa sävyä tai korkeintaan yksi korostusseinä ettei tule liian pimeän oloista. Puhdasta valkoista tuskin laitan seinien väriksi, mutta mikä se sitten on niin se on hyvä kysymys.

Makuuhuoneeseen olen miettinyt tavaroiden järjestystä hieman tähän tyyliin (älkää kiinnitäkö huomiota verhojen, mattojen tai sängynpeiton väriin, ne ovat vain jonkin värisiä) ja värimaailmaan tuommoinen on yksi vaihtoehto. Eli siis lattia tumma, muut seinät tuommoiset beiget (voisi olla sävyltään kyllä valkoisempi) ja vaalean vihreä takaseinä. Vaatekaapit tulisi tuohon sängyn eteen, mikä ei tuossa kuvassa näy. (Kuva ei ole minun asunnosta, vaan tikkurilan valmiskuva!) Yhtälailla olen miettinyt tuohon sitten myös punaisen eri sävyisiä seiniä, ei nyt kuitenkaan kirkkaan tai tumman punaisia vaan lähempänä on ollut vispipuuron tai violettiin päin menevää.

Olohuone, toinen ongelma paikka. Lattia tumma, sohva on limen värinen ja siellä tulee olemaan vaalean ruiskeita huonekaluja (pöytä, vitriini, tv-taso, hylly), joten niitten kanssa toimeen tuleva olisi hyvä seinienkin olla. Toki myös semmoinen johonka saisi sitten muunkin värisiä huonekaluja yhdisteltyä. Kaikki seinät varmaan tulee samalla värillä. Ylimääräinen huone a.k.a kissahuone/varasto saa varmaan saman värset seinät kuin olkkari.

Käytävä ja keittiö sitten... Käytävälle en ole tehnyt vielä muuta suunnitelmia, kuin että ajattelin teettää kissoista kuvat siihen seinälle. Olen vielä kahden vaiheilla sen suhteen tuleeko kuvista värillisiä vai mustavalkoisia ja ne siihen tulee taatusti. Kaapista tulee jotain vaaleaa sävyä, mutta niiden vaihdossa tulee varmaankin menemään aikaan, koska ne eivät ole samankokoisia kuin nykyiset kaapit eli tilaus töiksi todennäköisesti menee.

Kylppäri on vielä täysin avoin, Täytyy nyt ensin jutella iskän kanssa siitä ja sitten vielä soitella isännöitsijälle/taloyhtiölle, että mitä on aikeissa tehdä. Mutta jotain sinnekin tulee :)

Ehdotuksia/mielipiteitä otetaan vastaan :) Niin ja jos vinkkejä joillekin hyville sisustussivuille niin otetaa nekin mielellään vastaan. Tässä on nyt iltaisin hyvin aikaa suunnitella.