Viikonloppuna käytiin Leon kanssa hesassa näyttelyssä. Lauantaina mentiin ensin kasvattajan luo yökylään niin lähtö sunnuntai aamuna ei ollut ihan niin aikaisin.  Huolimatta siitä, että Leo oli ollut sen kolmisen kuukautta poissa kasvattajan luota pystyimme kuitenkin pitämään kissat samoissa tiloissa. Pientä sähinää/murinaa oli tietenkin, mutta muuten kissat tulivat ihan hyvin toimeen. Mikä oli mukavaa niin ei tarvnnut ketään eristellä.

Näyttely ei kuitenkaan täysin ongelmitta sujunut. Sunnuntai aamuna, siinä kun oltiin jo pikku hiiljaa valmistautumassa lähtöön Leo tasutteli keittiöön takamus sotkeutuneena ulosteeeen. Ja syliin nostettaessa huomattiin, että toinen takajalkakin oli kiitettävästi sotkeutunut. Ja juuri olimme iloinneet siitä, kuinka hyvä oli, että Leo kävi vessassa :D Ja siis kyllähän se toki olikin, kun sitten se uloste olisi voinut tulla boxiin ja sieltä sen siivoaminen olisi ollut paljon hankalempaa. Varsinkin, kun oltaisiin varmaan oltu jo autossa ja matkan päällä siinä vaiheessa. Nyt ei sitten muuta kuin kissa syliin ja putsaamaan. Kuivashampoolla onneksi saatiin hyvin putsattua niin ei tarvinnut alkaa pesemään ja föönäämään. Silloin olisimme todellakin olleet myöhässä. (Ja minun todellakin täytyy hankkia tuota kauivashampoota kotiin myös.)

No itse ajomatka sujui hyvin. Kaikki kissat makoilivat tyytyväisinä, lukuunottamatta muutamaa naukaisua. Ja pesusta huolimatta olimme hyvissä ajoin näyttelypaikalla. Tämä näyttely oli pienin näyttely mihin olen osallistunut; paikalla olli vain 250 kissaa. Paikan päällä laitoimme häkit valmiiksi ja kissat häkkeihin ja lähdimme kiertelemään näyttelyaluetta ja hieman virkistäytymään kahvion puolelle. Ja taisi olla kun tuolta reissulta palasimme, kun huomasin ensin, että Leo oli sitte "hieman" levittänyt hiekkaa astiastaan. Sitä hiekkaa kun oli pedissä, ruoka- ja vesikipossa ja aika lailla kaikkialla missä sitä vain voi olla. Ja ensin nauratti kunnes tajusin, että hiekan lisäksi häkkiin oli levitetty se pissa-paakku ja Leo makasi osittain sen päällä! Ja taas putsasttiin. Ensin Leo koppaa ja häkki siistiksi ja sitten taas Leo syliin, harja käteen ja putsaamaan. Leoa nyt homma tietenkään ei kiinnostanut ollenkaan. Ilmeisesi herralla on hyvin poikkeava mielipide näyttelykuntoisesta turkista.
Mutta tiedä sitten oliko näitten uloste/pissa-"pesujen" myötä vai meidän putsailujen syytä, että turkista tuli kuitenkin excellent-arvostelu :D Mutta tästä huolimattaa taidan silti mieluummin valita ne uloste/pissa vapaat näyttelyt :D

Tuloseksi Leo sai Ex 1-arvostelun(, jonka voi käydä lukemassa täältä) ja paljon kehuja. Leossa on kuulemma paljon hyvinä ominaisuuksia, että kun vaan vielä kasvaa ja kehittyy lisää niin sitten olisi hyvä tai siis erinomainen. Minusta Leo käyttäytyi tässä näyttelyssä paremmin kuin viime näyttelyssä porissa. Ell pöydällä ei tullut nyt suhinaa ja häkissa oltiin paljon rennompia. Porissa häkissä ei haluttu ollenkaan olla, mutta nyt Leo oli ihan rauhassa häkissä makoilemassa. Tuomarin pöydällä tuli pientö sähinää tuomarin nostellessa Leoa, muuten poika oli nätisti. Toivon mukaan suunta pysyy samanlaisena ja loputkin suhinat jäisivät pois, mutta toisaalta niin kauan, kun se on pelkkää ääntelyä ilman kynsiä/hampaita tai "karkuun"-yrityksiä niin kaikki on hyvin :)

Seuraava näyttely onkin kuukauden päästä tampereella ja siitä sitten viikon päästä ollaan kuopiossa lauantaina. Lokakuussa pysytellään ihan kotona, mutta marraskuussa mennään taas pohkiksen näyttelyyn täällä seinjoella. Silloin ollaan taas molempina päivinä paikalla. Sitten näyttely suunnitelmat on hieman avoinna. Ehkä suuntaamme vielä vuoden lopussa rurokin näyttelyyn, tammikuussa olisi sitten lahdessa näyttely ja helmikuussa olisi sitten jyväskylän näyttely. noissa näyttelyissä Leo olisi sitten jo sertejä keräämässä. Ja jos positiivisesti ajatellaan niin Leo saattaisi saada rurokista kaksi sertiä, sitten lahdessa yksi niin Leo olisi Champion. Sitten jyväkylästä kaksi ja sitten tarvittaisiinkin jo ulkomailta serti. Helmikuussa olisi toki tallinnassa näyttely, mutta mutta... Toki jos käy vain yhtenä päivänä kaikissa noissa niin sitten Leo olisi vasta jyväskylässä champion, ehkä. Toki jyväskylässä kilpailu saattaa olla aika kova, joten sinänsä voisi olla parempi jos Leo olisi slloin jo 7-luokassa... Valintoja valintoja... No täytyy nyt toki hieman katsella, kuinka poika käyttäytyy tuolla pirokissa ja isrokissa ja päättää sitten kuinka nopessa tahdissa tässä lähdetään sertejä tavoittelemaan.

Leon terveiset -> "cccccc"  
Tulkinta vapaa :D