Voihan räkä. Olin juuri saanut kirjoituksen valmikksi, kun Leo hyppäsi näppäimille ja poisti kaiken :D Oi voi :D
Nyt täytyy kyllä myöhemmin kirjoittaa teksti uusiksi, nyt ei jaksa. Laitan noita kuvia jo tähän, teksti tulee perästä :)

Leo ja Savu painii


Leo "kaltereiden" takana


Rapsutuksia, rapsutuksia...


Väsynyt poika näyttelyn päätteeksi <3


Pesun jäljiltä


Leolla on asiaa :D


No niin uusinta yritys :) Tällä hetkellä Leo leikkii turvallisen välimatka päässä, joten kenties tämä teksti on turvassa :D
 
Leo on nyt ollut noin kuukauden ajan luonani. Jotenkin kummallisen vähän aikaa, minusta tuntuu ihan siltä kuin Leo olisi ollut täällä jo ainakin puolivuotta. Mutta kenties, kun joku kuuluu joukkoon, niin se tuntuu siltä niin kuin se olisi aina siinä ollutkin. Leolla menee hyvin muitten kissojen kanssa; Savun kanssa painitaan päivittäin ja tyttöjen kanssa otetaan sitten päikkäreitä ja ollaan niin pientä pentua että :D
 
Eilen oli sitten Leon ensimmäinen näyttely, mistä varmaan jo aika lailla kaikki tietääkin (viimeistään facebookin kautta :D).  Näyttely oli menestys, vaikka päivä alkoikin hieman takuten. Tyypillisesti kun yrittää mennä ajoissa nukkumaan, kun tietää edessä olevan aikaisen herätyksen, niin eihän siitä mitään tule. Sänkyyn kun lopulta pääset (huomattavasti myöhemmin mitä oli aiemmin ajatellut) niin Leosta oli oikein hyvä hetki tulla leikkimään peitolla ja ruumiinosilla sen alla. Ja kun leikki kyllästytti, niin sitten tullaan niin suloisena kehräämään vierelle ja päälle. Vaihdetaan paikkaa ja mau’utaan surkeana jos käsi lakkaa silittämästä jne. Miten niin tassun alla? :D No lopulta kaikki väsähtää ja pian kello soikin herätyksen merkiksi. Autoon pakkaus sujuu hyvin ja matkaan päästää ajoissa kunnes noin 10km jälkeen huomaan, että laukku jäi. Ja juuri siinä laukussa oli tietenkin ”vain” Leon rekkari ja vahvistuskirje, joten ei muuta u-käännös ja takaisin. Matka sentään sujui muuten hyvin ja olin jopa puoli tuntia etuajassa mikä oli vaan hyvä asia, koska parkkipaikkoja ei ollut tuossakaan vaiheessa kovin paljon heti siinä rakennuksen vierellä vapaana ja sisälle oli jo jono. En haluakaan ajatella mihin olisin joutunut parkkeeraamaan jos olisin tullut myöhemmin tai kauanko olisin joutunut jonottamaan eläinlääkärin tarkastukseen.
 
Eläinlääkäritarkastuksessa Leo syöksähti ulos kopasta ja sydämen lyönnin verran säikähdin, että poika ehtii livahtaa, mutta sain Leon onneksi nopeasti kiinni. Täytyy jatkossa muistaa olla tarkkana koppaa aukaistaessa. Tarkistus meni hyvin ja sitten pääsimme etsimään häkki-paikkaa. Saimme valita itse paikkamme, ainoastaan oli annettu suurpiirteinen ohje kuinka eri kategorioiden kissojen tulisi asettua häkki-riveille. Katselin minne muut kakkoset kissat omistajineen menivät ja menin perässä.  Sitten ei muuta kuin häkki pystyyn ja odottamaan omaa vuoroa.
 
Suurin osa päivästä meni Leoa leikittämässä, kojuja kiertelemässä ja hieman ostoksiakin tehden. Tyypillisesti olin Leon kanssa viimeisten arvosteltavien joukossa. Mikähän siinä on, että birmat on aina viimeisenä? Tai lähes aina, kerran taisin Tomun kanssa olla ensimmäisenä arvosteltavien joukossa. Häkissä Leo piti jonkin verran meteliä ja ojenteli tassuaan häkin raoista, mutta häkin edessä olevalle tasolle päästessään Leo asettui tyytyväisenä makaamaan eikä ollut tarve päästä enää minnekään.
 
Leoa kävi joku mies kuvaamassa jo häkissä ollessa ja samoin myös arvostelun yhteydessä. Toivon mukaan nuo kuvat tulee esille jonnekin päin nettiä. Noista arvosteluista olisi aina mukava saada kuvia, mutta itse ei niitä tietenkään pääse ottamaan, kun kaikki huomio on siinä omassa kissassa ja tuomarin puheissa ja eleissä.
 
Itse arvostelu meni hyvin. Leo katseli ja haisteli uteliaana kaikkea pöydällä olevaa. Kävi Leo tuomariakin puskemassa ja hurmaamassa. Ja hyvin tuntui hurmaavankin, ainakin pusuista päätellen
;) Leo sai EX 1 arvostelun ja pääsi mukaan tp-valintaan. Koska Leon jälkeen oli enää vain yksi kissa, jäimme odottamaan tuomarin luo tp-valinnan aloittamista. Meidän onneksi osa muista kissoista oli ”kateissa”, joten pennut pääsivät arvosteluun nopeammin. Ja Leo voitti! Myönnän että silmäkulmat hieman kostuivat tämän tuloksen kuultuani. En juuri tyytyväisempi olisi voinut olla. Ja Leokin käyttäytyi niin hienosti koko ajan. <3 Ei tietoakaan mistään murinasta, sähinästä tai pelosta vain tässä kuukauden aikana jo tutuksi tullutta rentoa käyttäytymistä. Ei voi kuin toivoa, että Leon luonne pysyy yhtä rentona myös isompana. :)
 
Kuukauden päästä olisi edessä sitten pirokin näyttely porissa. Silloin toivon mukaan hyvällä menestyksellä myös, mutta kuukaudessa ehtii tapahtuu kaikenlaista ja Leo voi näyttää vaikka miltä :D Hieman on tullut myös tuota näyttely-listaa katseltua, että josko valitsisi vielä lisää näyttelyitä tälle vuodella. Elokuulle ja lokakuulle ei ole näyttelyä valittuna. Elokuussa ei toki ole kuin erikoisnäyttely hesassa ja sitten vantaalla olisi toinen. Lokakuussa olisi kirkkonummella, mukavan ajomatkan päässä siis kaikki. Täytyy mietiskellä mitä tekee, kyllähän se olisi mukavaa lisää mennä, varsinkin jos Leo pärjää jatkossakin hyvin. Juna on toki yksi vaihtoehto, mutta kun oma auto tulee halvemmaksi + aikataulun saa valita itse. Toki junassa voisi itsekin vaikka torkkua jos tarvetta on. Valintoja, valintoja :)