Ja se on ensimmäistä kertaa elämässäni palkallinen semmoinen.  Jes :D Mitään ihmeempiä menosuunnitelmia ei ole tehty; kavereiden kanssa powerparkkiin ja siskon kanssa lisäksi särkkikseen käymään, niin ja parturissa pitää myös käydä. Mutta siinäpä on oikeastaan ne minun kesäsuunnitelmat. Toki jos tuo aurinko nyt vain suvaitsisi paistaa niin voisi lähteä uimaan, viime kesänä kun en kertaakaan uimassa käynyt niin tänä kesänä oli tarkoitus korjata tilanne, mutta näyttää siltä, et saan lähteä uimaan vesisateessa tai vähintää pilvisessä säässä.

Pentupäivityksiä ei ole tullut hetkee tehtyä, ainoastaa tuota pentujen paino sivua on tullut päivitettyä, mutta siihenkin tulee nyt tauko ihan johtuen siitä ettei minulla ole kuin kilon vaaka :D Ja kun en töissä ole niin en voi lainata aina iltaisin työpaikan vaakaa. Täytyisköhän lähteä pentujen kanssa käyttämään kauppojen hedelmävaakoja :D

Pennut matkusti eilen ensimmäistä kertaa keskenään kopassa, Emppu sai olla yksin toisessa kopassa. Alkumatkasta joku pennuista maukui, mutta kyllä se siitä helpotti. Emppu sen sijaan.. Oli siellä ehkä muutama hiljainen hetki. Ilmeisesti pentujen läsnäolo rauhoitti Emppua huomattavasti ja nyt kun yksin oli, niin pitkin maukua melkein koko ajan. Ei se onneksi ollut semmoista mau-untaa, että kuulo (ja järki) lähtisi, mutta selkeää taustamölyä silti + ajoittainen häkin oven raapiminen. Ilmeisesti meillä on Empun kanssa tässä vielä harjoiteltavaa.

Mutta nyt niitä kuvia: