No ainakaan Sera ei ole enää yskinyt. Imusolmukkeet? No, ne on... Ei ne ainakaan isommat ole, mutta en nyt tiedä olisiko ne yhtään pienemmätkään.  Katsellaan ja odotellaan kuinka käy kun kortisonin vaikutus lakkaa, toivon mukaan sitä en ole tule huomaamaan missään vaiheessa.

Soittelin tänään Eviraan. En kyennyt enää vaan odottamaan, josko tänään se kirje löytyisi postilaatikosta. Varsinkin kun toiset ihmiset er foorumeilla sanoivat, että siinä voi mennä kaksi kuukauttakin ennen kuin tulokset saapuvat eli kuukausi vielä tähän päälle!  Tähän asti olin kyennyt jotenkin odottamaan, koska olin olettanut saavani tiedon vähintään 4 viikon kuluttua niin kuin silloin minulle puhelimessa sanottiin. 

Päivällä soittaessani avannut lääkäri oli juuri hommissa eikä päässyt puhelimeen (toki olin odottanut, että toimiston virkailija oliis kyennyt jo jotain sanomaan jostain lääkärin muistiinpanoista yms). Oli muuten mukava virkailija, ihan näin sivuhuomautuksena :) Virkaiija sanoi toki, että Tomun tilanne näkyy vielä avoimena eli kesken-eräisenä.

Tuossa vähän ennen kuutta lääkäri sitten soitti, olikin hyvin pikainen puhelu: 1min 30s. Taisi olla jo kiire jonnekin muualle. No itse asiaan palatakseni hänellä/heillä on vielä pari erikois gram-värjäystä kesken, kuulemma tutkiakseen mahdollisia kasvansairauksia. Kuulemma kudokset olivat niin muuttuneita. Tämän hetkisenä diagnoosina hänellä on kuitenkin FIP. Kyllähän se oireiden ja verikokeiden perusteella sopisi, toki iän puolesta Tomun oli vähän vanha kyseiseen tautiin ja käsittääkseni taut vie yleensä nopeammin (muutamassa päivässä kun taas Tomu sairasteli pari kuukautta), mutta mutta... Mieluummin tuo diagnoosi kuin vastaus: ei mitään muutoksia.

Värjäysten valmistumisessa menee noin pari viikkoa niin sitten sen jälkeen tulee lopullinen lausunto. Sitä odotellessa mennään.