Aikaiset aamuherätykset ei tosiaan ole minun juttuni. Tänään herätyskello soi vartti yli neljä ja nyt rupeaa olemaan ihan tööt.  Keskittymiskyky huimat nolla, nytkin seikkailen koko ajan sivustolta toiselle. Vaikka toki osittain se johtuu kiireestä; pitää saada kaikki asiat tehtyä ennenkuin akku loppuun. Täällä stadion hostellissa on kyllä ilmainen netti, mutta se on täällä aamiaishuoneessa, jossa ei saa kannettavaa lataukseen. Ja sitten kun ei ole pitänyt huolta akusta kunnolla, niin ei se oikein tahdo kestää. Toki huomasin, et tuolla on kyllä yksi pistoke vapaana, et siihen ehkä voisi laittaa koneen kiinni. Mutta tiedä sitten mitä nuo tuumaisivat kun huomaisivat sen. Kyllähän sen nyt ymmärtää miksei täällä ole hirveästi pistokkeita koneita varten. Veishän se ihan älyttömästi sähköä, kun kaikki vaan istuisivat täällä koneen ääreessä. Mutta ärsyttää silti. Saa nähdä mitä tekemistä sitä oikei illaksi keskii. Ehkä sitä pitää oikeasti opiskella :D

Koulussa puheenollen oli tänään vähän erilaisempi opettaja pitämässä luentoa. Tällä opettajalla on käytössä ilmiselvästi tämmöinen motivoidaan opiskelijoita opiskelemaan, kun luvataan niille palkinto luentojen lopussa-tyyli. Tehtiin ensi tietovisa-testi, joka tarkistuksen jälkeen kerättiin pois ja loppu viikosta tulee melkein sama testi eteen ja se joka on parantanut parhainten ja semmoinen joka saa kaikki oikein saa joko viinipullon tai karkkia :D Game on!

Positivista palautetta myös saatiin meidän anatomian ja fysiologian opettajalta. Kuulemma kaikkien ryhmien nuo an. ja fys. tulokset on nyt laskettu/valmiina ja meidän ryhmä on ollut poikeuksellinen hyvä. Oliko keskiarvo sitten ollut 4+. Mutta siis ihan tyytyväisiä saamme näemme olla ainakin tuon aihealueen kohdalta :)