Kaks viikkois kuvat jäi nyt näköjään tänne laittamatta, mutta niitä voi käydä katsomassa täällä tai sitten menee tuonne pentujen kehitykseen ja klikkaa jokaisen pennun nimeä aina erikseen niin pääsee katsomaan kuvia kyseisen pennun kehityksestä. Kaikki pentujen sivut eivät ole vielä valmiita, mutta ne ovat sinne tulossa kyllä :)

Juuso 21 vrk

Juuso on pentueen todellinen sylikissa. Aikansa tutkisteltuaan Juuso tulee aina syliin nukkumaan <3 Etenemistahti on rauhallinen ja Juuso vaikuttaisi muutenkin todella rennolta kissalta.

Eetu 21 vrk

Eetu on kova poika kävelemään vaikka tyyli on vielä aika haparoivaa. Empun perässä seurataan toiselle puolelle huonetta. Erityisesti ei sylissä ainakaan tällä hetkellä viihdy vaan ennemmmin kävelee. Silityksistä kyllä pitää.

Joonatan 21vrk

Joonatanilla on myös hyvä vauhti päällä, mutta välillä siihen tulee yhtäkkiä stoppi ja sitten Joonatan saattaa tuijottaa jotain useita minuutteja hievahtamatta :D Kuten tuossa ylläolevassa kuvassakin näkyy. Joonatan on siis välillä täydellinen malli kuvien ottoon. Joonatan on ihan pieni herrasmies.

Janna 21 vrk

Janna vaikuttaisi olevan pentueen rauhallisin ja ujoin. Muiden painaessa tukka putkella eteenpäin, Janna istuskelee yleensä paikoillaan ja katselee muitten touhuja. Kyllä Jannakin tutkistelee, mutta huomattavasti rauhallisemmin kuin muut kissat. Voi toki olla, että Janna vaan ei ole päässyt vielä vauhtiin, mutta toistaiseksi näin.

Jemma 21 vrk

Jemma tarkkailee kyllä Jannan tapaan muitten touhuja ja varsinkin ihmisten touhuja, mutta hän myös osallistuu muitten tutkimusmatkoihin ja välillä johtaakin niitä. Pennuista Jemma liikkuukin tällä hetkellä parhainten. Juuson tapaan Jemma viihtyy ihmisten läheisydessä ja mielellään tulee syliin tai viereen nukkumaan.

Yhteiskuva