Vuodatus toimii jälleen :) On se kumma, kun kerrankin olisi ollut useampaan otteeseen, jotain jota olisi voinut kirjoittaa ylös niin sitten tämä ei ole toiminut. Kumma juttu, että on aina näinpäin ;)

Pihalla on tällä hetkellä aivan liian kuuma. Miksi suomen säässä mennään aina ääripäästä ääripäähän? Joko on kuuma tai sitten kylmä, mutta ei juuri koskaan sopiva. Esim. tällänen sää on aivan liian kuuma, pihalla ei huvita olla kun läkähtyy pelkästään paikalla olosta, kissoillekin ihan liian kuuma viedä ylös. Tuolla pihalla odottaisi myös "hivenen" viliintynyt nurmikkokin siistimistä, mutta ei toivoakaan ennen säiden viilentymistä. Ja huomenna alkais taas työt. Jotenkin todella nopeasti mennyt tämä kesä. Hankala uskoa, että pian on jo elokuu ja yöt rupeaa olemaan pimeitä taas. Ja tulee kylmä...

No mitäs tässä kesällä on sitten tapahtunut? Ei kovin suuri asioita. Leon kanssa oltiin porissa näyttelyissä tän kuun puolessä välissä. Kokemuksena Leolle hyvä reissu ja mukava oli nähdä Leon siskoa ja veljeä samalla. Hyvin samaan tahtiin tuntuvat pennut kasvavan :) Mitäs muuta? Ystävien kanssa oltin mökillä hyvää aikaa viettämässä ja keskiselläkin tuli vierailtua. Yksi tavoitekin tuli täytettyä tälle kesälle ja se oli käydä useammin uimassa :D Ei niitä uintikertoja nyt niin paljoa kertynyt, mutta ainakin enemmän kuin viime kesänä. Uusi kone tuli hommattua, kun edellinen sanoi sopimuksensa irti kuuden yhteisen vuoden jälkeen. Tuli myös käytyä ensimmmäistä kertaa vauhtiajoissa. Ei tokikaan niitä autoja katsomassa vaan musiikkia kuuntelemassa, joten ei sinänsä eronnut mistään festareista. Hymm ja siinä se minun kesäni taisi ollakin :D Rauhallista oleskelua pääasiassa.

Huomen aamulla kello herättämään pitkästä aikaa ja reippaana sitten vain hommiin ja muistelemaan kuinkas tämä arki toimikaan :) Parin viikon päästä lähdetään sitten Leon kanssa hesaan näyttelyyn :)