Nyt ehkä uskaltaa jo julkisesti puhua Nanasta, vanhempien uudesta kissasta. Ainakin viikko on takan päin eikä ongelmia ole ilmennyt.

Nana on erittäin kauniin värityksen omaava neitokainen, joka hyvin nopeasti hurmasi kaikki. Erityisesti muka vastahakoisen isäni. Jo ensimmäisenä iltana Nana makoili isän kainalossa ja yöllä myös oli päätynyt isän tyynyn viereen nukkumaan. 

Nana on hyvin ahne ja topakka neiti. Pöydälle jäävät leivät ovat suuressa vaarassa päätä Nanan neidin vatsaan ja aui olevan jääkaappi on kuin kirjallinen kutsu hypätä kaapin sisälle. Nana teki myös heti alussa selväks, että hänen ehdoillaan tässä tutustaa. Jos Nanan ei juuri silloin halunnut/ehtinyt niin teki sen kyllä selväksi. Eikä sitten myöskään kuunnellut vastaväitteitä, kun halusi käydä haistelemassa. Tuli vähän Sera mieleen, kenties kilppari-väritys toi neidille samanlaista luonnetta ;) 

Savustakin tuli oteltua nyt uusia kuvia. Herra on niin komea <3 Ja äänekäs :D Kevättä on ilmiselvästi ilmassa. Sen huomaa toki jo kissojen karvojen lähdöstä kuin Savun jodlauksesta. Ei se onneksi yö unia vie ja päivisin lähinnä naurattaa, kun on niin surkea kuuloista välillä :D Voi toki olla, että naapurit eivät täysin samaa mieltä asiasta ole, mutta ei vielä ainakaan mitään valituksia ole tullut.  Vähän on myös merkkailua ilmennyt. Siihen varmastikin on vaikuttanut Nana tyttönen, johon Savu vähän niinkuin ihastui. Voisin vannoa, että Savun mielessä ei sillä hetkellä pyörint muuta kuin "Uu, beibe" :D Ruokahalu on onneksi entisellään eikä painokaan ole mihinkään tippunut.

 

Liityttettiin ystävän kanssa Easyfit-kuntosalille ja siellä käytiinkin ekan kerran eilen kokeilemassa. Tänään olisi tarkoitus mennä uudestaan. Vielä kun saataisiin ne henkilökohtaiset ohjelmat niin saataisiin tuosta kuntoilusta vähän järkevämpää. Nyt lähinnä vain kokeiltiin eri laitteita ja tehtiin jonkin verran joka laitteella. Tiedä nyt sitten paljonko siitä eilisestä hyötyä oli :D Mutta tulipa ainakin liikutta sen sijaan että olisi nököttänyt koneen ääressä.

Veljen häätkin lähesvät uhkaavasti ja puku uupuu vielä. Vain pari kuukautta enää aikaa. Tilasin yhden puvun nettikapausta, mutta niinhän siinä kävi kuin pelkäsinkin. Puku näytti hienolta mallin päällä, mutta ei sitten enää niin hienolta kun itse kokeilin, joten palautukseen meni. Tilasin nyt toisen puvun ja jännityksellä odotan kuinka sen kanssa käy. Kaippa jos sekin on huono, niin pitää lähteä sitten uudestaa kiertämään kauppoja. Edellinen ostosreissu ei tuottanut tulosta.

Huomenna olisi edessä reissu poriin luennolle "Koirien ja kissojen käyttäytymisongelmista" ja sieltä sitten kissanpentua ihastelemaan tampereelle. Toimintaa piisaa :)