Edellisestä päivityksessä on aikasta kauan. On kyllä pitänyt kirjoittaa, mutta sitten se on jäänyt, mutta nyt tulee päivitys. Ensimmäisenä tulee kommentoida edellistä kirjoitusta sen verran, että kyllä Tuht pysyi birma-ranking listan neljäntenä! Vähän tuli pisteitä lisää kisojen myötä, mutta niin tuli edellä olleillekin. Kuitenkin erittäin hyvä tulos Tuhdille :) Yhdeksästä näyttelystä 4 x BIV-total ja 4 x NOM. Paneeleista tuli ääniä, mutta ei _vielä_ riittävästi. Kilpailu toki on kovaa, koska on niin paljon hienoja nuoria kasvamassa :)

Mitäs muuta? Seinäjoella asustellaan edelleen eikä kissa-laumassa ole tullut muutoksia (koputtaa puuta). Milalle on ikää kertynyt noin 8,5 vuotta. Kesästä käytiin hammaskiven poistossa, muuten neiti on hyvässä voinnissa. Seralle puolestaan ikää on kertynyt noin 7,5 vuotta. Seralla on ollut hieman vaivana yskä, jolle ei varmaa syytä ole saatu vahvistettua. Astman tyylistä se on ja kortisonilla pysyy kurissa. Nyt seurataan onko jatkossa käytössä pistos/tabletit vai maskin kautta lääkitys. Itse olisin enemmän maskin kannalla, jos vaan sillä saadan yhtä hyvä vaste kuin pistoksella. Mahdolliset sivuvaikutukset olisivat pienemmät, mutta katsotaan jos/kun oireet palaavat, että mitä tehdään.

Savu täytti syksystä neljä vuotta ja elelee vielä leikkaamattona. Kotona merkkailua ei esiinnyt ja mouruamista lukuunottamssa ei juuri kollimaista käytöstä löydy. Joskus kyllä innostuu tyttöjä härnäämään, mutta saa yleensä hyvin äkkiä palautuksen maan pinnalle tytöiltä. Savu on ollut terve kuin pukki eikä rokotuksissa lukuunottamatta ole ell tarvinnut.

Tuhdilla on nyt ikää kahdensan kuukautta ja vähän päälle. Painoa herralla oli viime punnituksessa 4,7kg mikä on vain kilon vähemmän kuin Savulla. Saas nähdä mikä Tuhdin paino on tuossa parin vuoden kuluttua :D Näyttelyssä on käyty suhteellisen paljon ensimmäiselle vuodella kuten tuloksista näkyy. Ensivuodellekin on todennäköisesti tiedossa aika monta näytttelyä riippuen siitä kuinka Tuhti näyttelyissä viihtyy iän lisääntyessä. Jos kaikki menee hyvin niin kesällä suuntaamme Latviaan ulkomaan sertejä keräämään.

Työ ja työpaikka on pysynyt samana, työkaverit on hieman muuttuneet/lisääntyneet, mutta muuten pysyy samassa tilanteessa. Uutta eläinsairaalaa ei ole vielä saatu valmiiksi. Huhtikuussa pitäisi valmistua, mutta katsotaan kuinka sen kanssa vielä käy. Voi koittaa mielenkiintoiset ajat...